Bruna

Bruna is marktleider op het gebied van (kinder-)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna.nl speelt daarbinnen een belangrijke rol in onze omnichannel strategie en de verkoop van ons assortiment.

Boeken, tijdschriften
Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken, tijdschriften. De bestsellers vind je in de boeken top 10.

Van speelgoed tot schoolspullen
Of je kind nu net naar school gaat of al op de middelbare school zit: bij Bruna hebben we alles in huis om te leren en te spelen. We hebben diverse artikelen voor lezen, schrijven, knutselen en rekenen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment in kinderboeken en leerboeken.

Cadeaukaarten en boekenbonnen
Op zoek naar een cadeau dat altijd goed is? Bij Bruna vind je een divers aanbod cadeaukaarten en boekenbonnen, die zowel online als in de winkel te besteden zijn. Op bruna.nl kun je geen cadeaukaarten of boekenbonnen kopen, hiervoor moet je naar de winkel. Je kunt cadeaukaarten en boekenbonnen wel gebruiken als betaalmiddel op bruna.nl.

Kantoorartikelen
Bruna heeft een ruime keuze aan bureau-accessoires, kantoorartikelen en printpapier. Veel van deze producten zijn verkrijgbaar als Bruna-huismerk, waarbij we streven naar de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Cartridges en toners
Bruna heeft een uitgebreid assortiment cartridges en toners. Onze eigen merk cartridges zijn gemaakt van gerecyclede cartridges. Daarnaast zijn de meest verkochte HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark cartridges verkrijgbaar.

Serviceartikelen
Bruna Marsdijk is voorzien van een PostNL Pakketpunt. Verzend eenvoudig je pakket. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in staatsloten, krasloten, iTunes kaarten, beltegoed en postzegels.

Openingstijden

  • Maandag 8:30 - 18:00 uur
  • Dinsdag 8:30 - 18:00 uur
  • Woensdag 8:30 - 18:00 uur
  • Donderdag 8:30 - 18:00 uur
  • Vrijdag 8:30 - 20:00 uur
  • Zaterdag 8:30 - 17:00 uur
  • Zondag 12:00 - 17:00 uur

Adres

Kleuvenstee 35
9403 LT Assen
Tel: 0592 372117

De Brunawinkel van Paul Albronda is al ruim vijfentwintig jaar het vertrouwde adres voor de meest uitgebreide boekencollectie, de beste kantoorartikelen, het leukste speelgoed en de origineelste hobbyspullen die je in Marsdijk kunt vinden. Hij is er trots op dat zijn klanten deze Bruna-vestiging als een fijne en veelzijdige snuffelwinkel ervaren. ‘We proberen met de tijd mee te gaan en bieden een grote variatie in ons assortiment; of je nu komt voor een goed boek of een verlanglijstje voor een verjaardag, bij ons slaag je altijd.’

Marsdijk geeft Paul het ultieme thuisgevoel: ‘Ik heb een innige relatie met het winkelcentrum opgebouwd en ik voel me hier helemaal op mijn plek. Ken je dat gevoel van een oude, goed zittende, warme jas? Dat heb ik nou met Marsdijk. Niet zo gek ook, want ik was vrij jong toen ik deze zaak begon. Ik kwam net uit militaire dienst en kreeg de mogelijkheid om hier de Bruna over te nemen. Omdat ik altijd al ondernemer wilde worden, greep ik deze mooie kans met beide handen aan. Mijn ouders hebben mij daarbij toen geholpen.’

Als zelfstandige merkt Paul dat zijn markt behoorlijk is veranderd: “Wij moeten als boekenwinkel opboksen tegen digitalisering en dat is een grote uitdaging. Daarom blijf ik altijd zoeken naar mogelijkheden om relevant voor de klant te blijven. Bij boeken heb ik echter wel het gevoel dat het tijdloos is; er blijft denk ik altijd een behoefte aan iets tastbaars.’

‘Of ik zelf een boekenliefhebber ben? Ja, natuurlijk! Bijvoorbeeld de Zuid-Afrikaanse schrijver Wilbur Smith vind ik fantastisch. Hij wordt geroemd om de manier waarop hij over Afrika schrijft; de levensechte personages en betoverende landschappen. Het grijpt mij echt aan.’