Bruna

Bruna heeft een uitgebreid assortiment school- en kantoorartikelen. Je kunt in de winkel ook terecht voor tijdschriften, verschillende cadeaukaarten, tegoedkaarten, boekenbonnen, krasloten en postzegels, speelgoed en e-books.

Boeken, tijdschriften
Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken, tijdschriften. De bestsellers vind je in de boeken top 10.

Van speelgoed tot schoolspullen
Of je kind nu net naar school gaat of al op de middelbare school zit: bij Bruna hebben we alles in huis om te leren en te spelen. We hebben diverse artikelen voor lezen, schrijven, knutselen en rekenen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment in kinderboeken en leerboeken.

Cadeaukaarten en boekenbonnen
Op zoek naar een cadeau dat altijd goed is? Bij Bruna vind je een divers aanbod cadeaukaarten en boekenbonnen, die zowel online als in de winkel te besteden zijn. Op bruna.nl kun je geen cadeaukaarten of boekenbonnen kopen, hiervoor moet je naar de winkel. Je kunt cadeaukaarten en boekenbonnen wel gebruiken als betaalmiddel op bruna.nl.

Kantoorartikelen
Bruna heeft een ruime keuze aan bureau-accessoires, kantoorartikelen en printpapier. Veel van deze producten zijn verkrijgbaar als Bruna-huismerk, waarbij we streven naar de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Cartridges en toners
Bruna heeft een uitgebreid assortiment cartridges en toners. Onze eigen merk cartridges zijn gemaakt van gerecyclede cartridges. Daarnaast zijn de meest verkochte HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark cartridges verkrijgbaar.

Serviceartikelen
Bruna Marsdijk is voorzien van een PostNL Pakketpunt. Verzend eenvoudig je pakket. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in staatsloten, krasloten, iTunes kaarten, beltegoed en postzegels.

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 18:00 uur
  • Dinsdag 08:30 - 18:00 uur
  • Woensdag 08:30 - 18:00 uur
  • Donderdag 08:30 - 18:00 uur
  • Vrijdag 08:30 - 20:00 uur
  • Zaterdag 08:30 - 17:00 uur
  • Zondag 12:00 - 17:00 uur

Adres

Kleuvenstee 35
9403 LT Assen
Tel: 0592 372117